Rabu, 20 Juni 2018

Tips om Make Up After Acne 'Breaks' te gebruiken om irritatie te voorkomen

http://smartdetoxsynergybandung.com/jual-smart-detox-di-karanganyar-astana-anyar-kota-bandung/

Tips om Make Up After Acne 'Breaks' te gebruiken om irritatie te voorkomen

 

Knijpen van acne wordt nooit aanbevolen. Maar soms zijn we vaak geneigd om het te doen, vooral als acne 'rijp' is. Dus wat als je naar buiten moet en make-up moet aanbrengen kort nadat je puistjes hebt geperst? Mag niet direct make-up dragen maar zorg voor huidzones die problematisch zijn om geen littekens en acne meer te veroorzaken. Dermatoloog Annie Chiu gaf ook zijn advies. Hij stelde zelfs voor dat acne niet werd aangeraakt en veel minder platgedrukt om niet te verschijnen en bacteriën zich niet verspreiden. Maar als het al gebeurt, doe dan onmiddellijk 'eerste hulp' in de komende minuten.

 

Dr. Annie raadt aan om een ​​wattenstaafje of een schone handdoek te nemen die gedrenkt is in warm water om puistjes samen te persen. Het is belangrijk om het bloeden te stoppen en talg te absorberen. Reinig vervolgens het gebied van acne littekens met warm water en milde gezichtszeep. Als je tijd hebt, gebruik dan een pasta van fijngemaakte aspirine en water en comprimeer (op de acne) om ontstekingen snel te verminderen om te helpen uitdrogen, zegt Dr. Annie bij Style Caster.

 

Om het herstelde deel van het acne-maximum te bereiken, moet je ook oogmedicijnen aanbrengen om het uiterlijk van roodheid te verminderen en kun je het bedekken met foundation of concealer. Indien nodig kunt u ook een pijnstillercrème zoals Neosporin met een tissue aanbrengen als het gebied pijn doet. Zet vervolgens poeder op om de crème te sluiten. Zoek vervolgens naar borstelmake-up met een puntige tip en concealer-verdikking waterdicht recht op het onderdeel (de acne). Meng met je wijsvinger en eindig met een vleugje poeder om te vergrendelen, zegt make-up artiest Ashleigh Ciucci.

 

Helaas houdt het probleem daar soms niet op. Bij het dragen van make-up worden gezichten vaak vettiger. Make-up die je kunt vegen en de acne kan geïrriteerd zijn en andere acne veroorzaken. Volgens Ashleigh moet je ook make-upverwijderaar, wattenstaafje, concealer en poeder meenemen als de make-up vervaagt. Vergeet na het thuiskomen van reizen niet om het gezicht met het maximum schoon te maken. Indien nodig, behandel de acne met pleister of crème voor acne. (ami / hst)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar